Ocenění výroční zprávy Centra J.J.Pestalozziho v prestižní soutěži Filantropie a dárcovství 2020+

Vážení,
rádi bychom vás informovali o mimořádném úspěchu naší partnerské organizace, kterou je Centrum J.J.Pestalozziho, které ve Svitavách provozuje krizové centrum a pomáhá občanům našeho města i regionu při řešení krizových situací nebo problémů v oblasti sociální práce, práva, psychologie nebo v oblasti dluhového poradenství.

Dne 28.11.2019 v prostorách Prague Startup Marketu v Praze – Holešovicích proběhl devátý ročník Dárcovského summitu 2019, letos s podtitulem FILANTROPIE A DÁRCOVSTVÍ 2020+. V rámci odpoledního programu byly předávány i Ceny Fóra dárců.
Fórum dárců ČR ( https://www.donorsforum.cz/ ) vyhodnotilo výroční zprávu našeho partnera za rok 2018 jako druhou nejlepší v České republice (lepší byla jen zpráva Nadace ČEZ).
Fórum dárců je jediný celorepublikový spolek zastřešující dárce v České republice. Na budování a rozvoji prostředí pro dárcovství pracuje Fórum dárců úspěšně od roku 1997, již více než 20 let. Při Fóru dárců se vyprofilovala Asociace nadací, Asociace nadačních fondů a Asociace firemních nadací a fondů, které sdružují šest desítek členů.

Ceny Fóra Dárců
Smyslem Cen Fóra dárců je podpořit a vyzdvihnout důležitou práci nejen neziskových organizací, ale i firem a firemních nadací a fondů v charitativní oblasti a ve veřejně prospěšných oborech.
Ceny se vyhlašují v oborech Komunikační počin roku (výroční zpráva, kampaň, spot atd.) a Sbírkový počin roku. V roce 2019 mohou členové Fóra dárců také poprvé hlasovat pro Osobnost nadačního sektoru a široká veřejnost pak vybrat Osobnost, která mě přivedla k filantropii.

Zpracovali:
PaedDr. Pavel Tvrdík, ředitel
Centrum J. J. Pestalozziho, o.p.s.
Štěpánkova 108, 537 01 Chrudim
Email: pavel.tvrdik[zavinac]pestalozzi.cz[tecka]br />